Donnerstag, 8. Juli 2010

Ce nu se știe despre călcatul ierbii în România



Cineva pe Facebook a făcut un club virtual legat de interzicerea călcatului pe iarbă în România, click here


Neeeh, iarba nu e bună frate .... în primul rând, e verde! Asta denotă că a fost pusă acolo de marțieni, nu? Și noi nu vrem să avem de-a face cu marțienii, că deh .... ”NU NE VINDEM ȚARA!! NU NE VINDEM ȚARA!!!” (da' nu-i bai, că ne-o cumpără alții oricum, așa pe la spate. De ce? Pentru că pot? Pentru că au cu ce? Pentru că au de ce? Pentru că au bani? Pentru că ar avea ce să facă în ea și cu ea? Mă rog, alt subiect de discuție. O cumpără pentru că vor iarba noastră, d-aia!!!)
Așa.... în al doilea rând, ia să vedem .... iarba crește. Păi nu e bine! Noooo! Păi dacă crește și ne cucerește? Păi o să spuneți că poate fi tăiată frumos, tunsă, scurtată .... Păi și cine să se ocupe de chestia asta? Ah da .... ăia care cumpără țara, corect!! Pfuuui!! Nu că s-ar apleca ei să taie iarba de la rădăcină, dar ne vor pune coasa-n ... mâini și brațe și picioare, ce credeați acu că spun?! :-)  
Așaaa ..... în al 3-lea rând, iarba e murdară, că vin toți câinii și toate pisicile homeless să își facă nevoile pe-acolo .... Această informație este incorectă, pentru că azi, taman azi, chiar lângă zona omului din fotografie, adică la Sala Palatului jos la stradă, pe asfalt, ieșise o doamnă însărcinată să plimbe un câine cu picioare foarte scurte, dar un câine masiv, maro, cu urekile măturând asfaltul, probabil bătrân. Dar nu îl plimba prin parc, pe iarbă, că acolo dormea nenea și restul parcului era cu iarbă d-aia de la marțieni. Îl plimba pe asfalt, printre mașinile parcate. Și a ridicat câinele acela masiv un picior și a făcut, fără nici o exagerare, cred că doi litri de pipi .... pe asfalt! Era ca o băltoacă, până mâine face și mormoloci .... păi de ce în iarbă, când se poate pe asfalt, la bulevard, să vadă tot poporul ce potent e câinele și cât a băut sau de când nu l-a mai scos din casă .... Ia gândiți-vă voi că ar fi urinat pe iarbă .... ar fi crescut iarba și iar ne întoarcem la povestea cu ”Acu-i acu, CINE TAIE IARBA, FRAȚILOR???”
 (-:  Noapte bună  :-)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen