Donnerstag, 10. März 2011

ce mai putem aștepta de la mass-media românească


Antena 1 promovează cu sârg înscrierea la ”Academia Profesioniștilor” în cadrul “Observator”. Vine Capatos și o laudă pe Bianca Drăgușanu pentru eforturile depuse de ea pentru a reuși în aceasta profesie. Care profesie?!?!!
Cum să lauzi pe cineva doar pentru că cheltuit sume astronomice pentru a-și transforma corpul pe care și-l vinde cât mai sumar acoperit? Astea sunt toate valorile care au mai rămas în societatea românească? Dacă investea banii aceia pentru a face modificări intelectuale, de acumulare de cunoștințe relevante, nu o mai lăuda nimeni. Nu-mi vine să cred că există o “Academie a Profesioniștilor” care devalorizează chiar termenii de “academie” și  “profesioniști”. Dacă promovarea cu atâta de insistență vine tocmai din partea mass-media ...... pfuuuuiiiii, ce ar mai fi de comentat și de așteptat de la mass-media într-o societate de-a dreptul suferindă???
Îndemnul moderatorului de tip tabloid a fost  foarte clar: fiți tupeiști până la extrem! Dacă aveți tupeu, atunci veți fi cei mai buni elevi ai noștri!! .............. 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen