Dienstag, 18. Oktober 2011

există un maximum de ipocrizie?

17.10.2011, 20:53
   Nu am acum chef să explic la ce mă refer, o voi face retroactiv, dar este o actualitate care a invadat media din România: Șerban Huidu a provocat duminică, 16 octombrie, pe DN1, un accident auto în urma cărora au decedat trei persoane aflate în autoturismul în care a intrat.
Cristian Tudor Popescu îl infierează (B1TV, o emisiune moderată de Robert Turcescu) pe Șerban Huidu. Când este întrebat de Robert Turcescu, dacă el nu are sancțiuni primite în trafic, CTP spune că da, desigur că are, ba chiar era să moară într-un accident. Accident provocat de dânsul! Dar acolo – spune CTP – chiar EL era să moară, nu ăla peste care el a dat. Aaaaa, și asta te disculpă? Adică, spre deosebire de Huidu sau X-lescu, dacă TU provoci un accident dar ăla lovit de tine nu moare, nu ești candidat la statutul de ”criminal” și ”iresponsabil” etc.??? Ciudat mod de a percepe lucrurile și de a fi corect în comentarii publice. Mă doare capul! Uite așa își dau oamenii în petec. Cine e domnul Popescu de fapt?


   Șerban Huidu este acum acuzat de nu știu ce stil de viață iresponsabil, una dintre dovezi fiind .... ghici ce?!?! Viteza pe care o avea pe pârtia din Austria, înainte de accidentul pe care l-a suferit la final de decembrie 2010. WHAT????  Hallo, vorbiți despre chestii pe care nici măcar nu le-ați experimentat. Adică cum să fii pe o pârtie de schi în Austria și .... ce să faci? Să mergi la pas?! L-a cronometrat cineva pe pârtie?

  Doamneeeeeeeeeeee, câtă ipocrizie încape în 3 zile de comentarii pe marginea unei tragedii?
Oricum, la momentul actual se pare că nu sunt clare cauzele exacte ale accidentului, deci multe comentarii sunt absolut de prisos și nu fac decât să scoată mizeria din oameni. 
Știi care ar fi culmea, la final? De vină să fie scos medicul din Austria (!)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen